Webwinkel

Wil je jouw producten en diensten online aan de man brengen?
Wij zijn gespecialiseerd in WooCommerce en kunnen daarmee een prima webshop voor je opzetten. Wij gaan uit van een goede strategie en na oplevering optimaliseren we de webshop om de conversie ratio te verhogen. Kortom, je kan bij ons terecht voor alles wat komt kijken bij een webshop. Denk daarbij aan zaken zoals WooCommerce development, Prestashop, doelgroep analyse, marketing strategie en reclame op social media.

Webwinkel met Woocommerce

Tegenwoordig draait bijna een kwart van de webshops op WooCommerce. Dit platform is met name ideaal om een e-commerce concept op te zetten waarmee jouw specifieke markt kan worden bereikt. Het is niet moeilijk om op te zetten, zodat er snel kan worden gestart met het online verkopen van je producten. Wij zijn bij Proxeus gespecialiseerd in WooCommerce en daarom kunnen we de mogelijkheden optimaal benutten. Wij denken met je mee over jouw eigen unieke e-commerce oplossingen en de te volgen strategie. Vervolgens gaan we jouw webshop ontwikkelen nadat deze is opgeleverd kunnen we hem voor je optimaliseren zodat jij de meeste verkopen kunt doen.

woocommerce webwinkel
prestashop webwinkel

Webwinkel met PrestaShop

Wanneer je een startende ondernemer bent en een webshop wilt beginnen, dan is PrestaShop voor jou de beste oplossing. De software is gebruiksvriendelijk zodat jouw webshop eenvoudig is op te zetten. Onze PrestaShop deskundigen helpen je met alle plezier mee om een webshop te bouwen. Het systeem heeft veel opties om je SEO te optimaliseren. De webwinkels die zijn gebouwd met PrestaShop zijn uit te breiden met allerlei extensions. Dat draagt bij aan een webshop die zowel voor jou als je klanten gebruiksvriendelijk te benaderen is. Nieuwe functies en updates kunnen snel en zonder problemen worden geïnstalleerd. Het systeem is voorzien van een admin-tool waarmee je eenvoudig via de back office persoonlijke voorkeuren kunt toevoegen of verwijderen. Zo kan de webshop helemaal worden aangepast aan jouw wensen. Sinds het ontstaan in 2007 is PrestaShop continu in ontwikkeling zodat er steeds nieuwe opties zijn.

Betaalmogelijkheden

Wanneer er een webshop is opgezet zal daarin uiteraard een mogelijkheid tot betalen moeten zijn gebouwd. Een veelgebruikte internetkassa is Mollie. Dat is een collecterende payment service provider,  kortweg cpsp genoemd. Naast iDEAL kan met Mollie ook betaald worden met creditcard, Bancontact en SOFORT Banking. Dat maakt Mollie geschikt voor internationale online verkoop. Welke betaalmethodes jouw webshop accepteert kan je na registratie zelf bepalen. Je hoeft bij deze internetkassa geen aansluiting- of abonnementskosten te betalen. Per succesvol afgeronde betaling worden er transactiekosten in rekening gebracht.

online veilig betalen
Wil je online je producten verkopen? Dat kan ook!