Websites

Grofweg is er onderscheid te maken in twee soorten websites, namelijk de bedrijfswebsite en de campagne website.

Een bedrijfswebsite zorgt voor een gerichte online profilering waarbij we jouw bedrijf of merk koppelen aan de juiste doelgroepen. Daarbij moet rekening worden gehouden met zaken als wie of wat jouw organisatie precies is, welke producten of diensten je aanbiedt en wat de belofte van jouw bedrijf is. Wanneer je Proxeus inschakelt om een bedrijfswebsite voor je te ontwikkelen zullen we uitgaan van doelgroepen die voor jou belangrijk zijn. De website moet ten slotte deze doelgroepen kunnen aanspreken. Daarbij wordt de focus gelegd op de informatiestructuur. We kijken naar wat er gecommuniceerd moet worden en wie de ontvanger van de boodschappen is. Pas als je dit weet kan je tot een goede strategie komen.

Bij campagne websites gaat het vooral om een product, merk of dienst onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Wanneer deze wordt begeleidt door een juist online marketingstrategie, zal de website altijd effectief zijn. Dergelijke websites worden het best gebruikt voor productintroducties, werving van talenten of het creëren van online brandawareness.

De campagne websites kunnen worden ondersteund door online marketing kanalen zoals Facebook of een AdWords campagne. Wij denken graag met je mee om tot een goede mix van marketing te komen.

websites ontworpen door proxeus

Mobielvriendelijke Website

Meer en meer mensen bezoeken vaker een website op hun telefoon op tablet. Wil je dat je mobiele bezoekers jouw website goed kunnen lezen en een optimale gebruikerservaring krijgen, dan is het verstandig om ons in te schakelen voor mobiel vriendelijke websites.

Wil je online je producten verkopen? Dat kan ook!