De simpele uitleg van content is: inhoud. Meer er komt veel meer bij kijken dan dat omdat bij web content niet alleen de inhoud wordt bedoeld maar ook de manier waarop die inhoud getoond wordt. Met web content wordt bedoeld het geheel van webteksten, fotografie, video opnames, 360 graden foto’s en video’s en tenslotte drone opnames.

Webteksten

Een website heeft maar één doel en dat is het genereren van leads. En dat bereik je door ervoor te zorgen dat jouw website klantgericht is. De lezer moet meteen geboeid worden door de pakkende teksten die op jouw website staan. Tegelijkertijd moeten de teksten goed bij jou en je bedrijf passen. Bij Proxeus zijn wij van mening dat je website voor jou moet werken.

feather pen
lens

Fotografie

Met content wordt bedoeld de verzameling van teksten, afbeeldingen en video’s. Dit is vaak het lastigste onderdeel van het bouwen van een website. Het is belangrijk om de getoonde foto’s te laten aansluiten bij de tekst. Een persoonlijk en sterk verhaal kan je het doeltreffendst illustreren met persoonlijke foto’s. Proxeus helpt je graag bij het vertellen van jouw verhaal. We werken samen met professionele fotografen en selecteren voor jouw website de beste fotograaf tegen een scherp tarief.

Wat maakt de foto’s op een website nou zo belangrijk? Binnen een paar seconden scant een bezoeker jouw website en beslist of hij verder gaat lezen of niet. Met één blik licht een foto een tipje van de sluier op over de inhoud en de daarbij behorende emotie. Dit is de reden waarom de foto’s die bij de tekst worden geplaats de doorslag geven of een bezoeker op jouw website blijft of hem snel weer verlaat.

Gebruik je op je website foto’s op maat in plaats van stockfoto’s, dan ontstaat er automatisch een eenheid in de beelden. Deze foto’s kunnen vervolgens ook gebruikt worden in andere huisstijlelementen, zoals bijvoorbeeld het visitekaartje, een brochure of een poster. De fotografie speelt een herkenbare rol in de totale uitstraling van de organisatie of het merk.

Video opnames

Wanneer je jouw organisatie op een eigentijdse en boeiende manier wil presenteren dan is een bedrijfsfilm hier een uitstekend middel voor. Een bedrijfsfilm is breed inzetbaar. Je kan hem op je website of social media plaatsen of gebruiken op beurzen. Het is tevens een prima methode voor het werven en introduceren van nieuw personeel. Juist daarom streven wij ernaar om een kwalitatief hoogwaardige bedrijfsfilm voor je te maken. Om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan al jouw wensen, beginnen wij met een uitgebreid intake gesprek. Er komen onderwerpen als de doelstelling, de doelgroep, de boodschap en gewenst effect van de film aan bod. Pas als dit allemaal duidelijk is kunnen we starten met de opnames.

video
360 graden foto

360 Graden foto en video

Online video wordt steeds populairder. Daarom staat het maken van video’s ook volop in ontwikkeling en komen er steeds nieuwe technieken bij. Een voorbeeld daarvan is de 360 graden foto of video. Dat is een foto of video waarbij tegelijkertijd volledig rondom, dus 360 graden, is gefilmd. De beelden worden aan elkaar geplakt waardoor er een foto of video ontstaat waarin de kijker helemaal om zich heen kan kijken. Dit soort techniek komt pas echt tot zijn recht met een virtual-reality-bril. Wanneer je een 360 graden video plaatst op je website of Facebookpagina zal je daar direct positieve gevolgen van merken. Zo zal je onder andere in de Facebook nieuwsfeed en tijdlijn van je volgers prioriteit krijgen. Ook zal je met een 360 graden tour door je bedrijf via Google Search meer bezoekers op je website mogen ontvangen. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf zich onderscheid van anderen in Google Maps en Google+

Drone opnames

Een mooi voorbeeld van de vooruitgaande techniek met betrekking tot video is het maken van opnames met een drone. Een drone is een licht vliegend object dat op afstand bestuurbaar is. Er kan een camera onder worden gemonteerd zodat er beelden vanuit de lucht kunnen worden gemaakt.

De populariteit van een drone video neemt enorm toe. Vrijwel elk product kan met een drone worden gefilmd. Dit levert unieke beelden op die jouw video net een beetje extra geven.

Wil je op je website een video plaatsen die is gemaakt met behulp van een drone, dan kunnen wij jou daarbij van dienst zijn. Wij maken gebruik van een drone waaraan een hoogwaardige lichtgewicht camera is geplaatst. Vanaf de grond kunnen wij de drone besturen en op een monitor kunnen wij precies de beelden van de camera zien. Dit levert de beste resultaten en mooiste beelden vanuit vogelvlucht perspectief op. Wij werken snel en voor een scherpe prijs. Binnen een week mag jij jouw drone video verwachten.

drone
Laat ons je content beheren zodat je kunt focussen op je bedrijfsvoering.