Over ons

Proxeus is een Full-service Reclamebureau,
dat graag al jouw zaken betreffende internet van je overneemt.
Wij zijn gevestigd in Wijchen. 

Wij helpen je jouw onderneming een succes te maken door een professionele huisstijl voor je te ontwerpen. Deze huisstijl laten we goed aansluiten bij het gedachtengoed en de uitstraling van jouw onderneming. Wij zorgen voor een visueel aantrekkelijke website die prima te bezoeken is via computer, tablet en telefoon. Uiteraard zorgen we voor een slimme betaalbare online marketing dat het werven van nieuwe klanten zal vergemakkelijken.

Met onze ruim 18 jaar ervaring hebben wij een uitgebreide kennis opgedaan om bedrijven van online oplossingen te voorzien. Wij houden de ontwikkelingen op het web scherp in de gaten en gaan daarin mee met het bieden van de beste mogelijkheden om te zorgen voor een succesvolle online marketing voor jouw bedrijf.

''Wij worden graag jouw online partner.''

Onze aanpak

Wanneer je contact met Proxeus hebt opgenomen gaan we eerst in gesprek om vast te stellen wat jouw doelen, doelgroep en gewenste resultaten zijn. Aan de hand hiervan stellen we een stappenplan op en leggen we jou dit voorstel voor. Wanneer je akkoord gaat met ons voorstel gaan we aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van het plan. Om tot een eindresultaat te komen waar jij tevreden mee bent zullen we tussentijds de stand van zaken met je bespreken.

Planning

 • Kennismaken
 • Onderzoeken
 • Plannen

Visualisatie

 • Brainstormen
 • Schetsen
 • Ontwerpen

Realisatie

 • Ontwikkelen
 • Testen

Opleveren

 • Oplevering
 • Training
 • Nazorg

Wat onze klanten zeggen

Halma Solutions
Google

Proxeus heeft ons logo en onze huisstijl naar volle tevredenheid ontworpen. Een echte sparringspartner, die snel doorhebben hoe je je de huisstijl van je bedrijf graag ziet. Zij weten het gevoel en idee van de klant om te zetten naar een pakkend en doeltreffend resultaat. Altijd snelle reactie, super service, en vriendelijke medewerkers. Wij zijn trots op het eindresultaat, en kunnen niet anders dan Proxeus van harte aan te bevelen!

Nurettin Baydemir
Google

Een zeer gedreven en professioneel bedrijf. Altijd te bereiken en goed persoonlijke contact. En de resultaten mogen er zijn. Onze website ziet er fantastisch uit. Proxeus heeft onze logo en het gehele huisstijl incl website ontworpen en uitgevoerd. Een eindproduct om trots op te zijn. Zeker een aanrader!

Oguz Yakkan
Google

We zijn ontzettend tevreden over Proxeus. Ze weten precies hoe ze dingen moeten aanpakken. Ze maken leuke ontwerpen. Goede service en klantgericht. Proxeus super bedankt!

Fatih Senyer
Google

Snelle service,
Professioneel advies,
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Altijd bereikbaar.👌

Hakan Birekul
Google

Projelerimizi hızlı zamanında ve profesyonel bir şekilde teslim ettiler. Hollandada kendi sektöründe en iyisiler İlgi ve çalışmaları için teşekkür ediyorum 👏

Onze merken

Als Proxeus ondersteunen we onze klanten in
verschillende sectoren onder deze merken.