Merkidentiteit

Jouw organisatie kenmerkt zich met een bepaalde identiteit. Wij gaan samen met jou op zoek naar het verhaal dat perfect aansluit bij die identiteit. Met dit als uitgangspunt gaan we passende communicatiemiddelen ontwikkelen die jouw doelgroep aanspreken. We beginnen met het ontwerpen van een logo en de huisstijl die passen bij jouw organisatie. Er worden brochures en folders ontworpen en wanneer het van toepassing is ook billboards en posters. Ook het externe drukwerk wordt aangepast aan de huisstijl.

Logo ontwerp

Een bedrijfslogo lijkt een heel simpel iets, maar is complexer dan je in eerste instantie zou denken. Een logo geeft namelijk de associatie die klanten met jouw bedrijf hebben weer. Wij bedenken een zo simpel mogelijke beeldvorm die jouw merk of identiteit weergeeft. Wanneer klanten het logo zien, zullen ze dus ook meteen de link leggen met jouw bedrijf.

Een logo is direct zichtbaar en kan altijd en overal gebruikt worden. Het ontwerpen vormt de complexe kant van een logo. Er gaat een strak en afgebakend proces aan vooraf voor een logo zijn vorm heeft gekregen. We beginnen door samen met jou te brainstormen. Er worden keywords geroepen en we kijken goed naar de bedrijfsfilosofie. Daar komt een wirwar van emoties, woorden, waarden en beelden bij kijken. Daaruit creëren wij jouw logo.

mpo recycling logo
aegis capitals huisstijl

Huisstijl ontwerpen

Bij elk grafische imago van een bedrijf hoort een eigen huisstijl. Veel mensen denken dat je klaar bent met je huisstijl wanneer het bedrijfslogo is ontworpen en is toegepast. Echter, het logo is slechts een onderdeel van je grafische imago. Zo spelen onder andere de positionering, het lettertype, de papiersoort en –dikte en de afwerking een net zo belangrijke rol bij het bepalen van een bedrijfsimago. De huisstijl van een bedrijf bestaat in de basisvorm uit een logo, briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. De huisstijl kan worden uitgebreid met gevelreclame, het bestickeren  van de bedrijfsauto’s, lichtbakken, relatiegeschenken, borden, banners etcetera.

Bij Proxeus zijn wij er ons van bewust dat kwaliteit in de details schuilgaat. En juist door de details worden de bovengenoemde individuele producten samengebracht tot één geheel. Dit samenbrengen geeft de uitdaging die wij graag van je aannemen. Het ontwerpen van jouw huisstijl is voor ons een feestje!

Laten we samen je merkidentiteit neerzetten!