Full-service & Support

Wanneer je ervoor hebt gekozen om online te gaan met jouw bedrijf moet je verschillende diensten afnemen om dit mogelijk te maken. Het gaat hierbij om zaken als domein en hosting, e-mail, technische ondersteuning, updates en backups en online helpdesk. Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal gebruik kunt maken van deze producten. We nemen je niet alleen alles uit handen, we zorgen ook voor trainingen zodat jij zelf ook aan de slag kunt. Service is een onderdeel van ons werk, vandaar ook dat je altijd kunt rekenen op onze Full-service dienst.

Domein & Hosting

Het is van het hoogste belang dat jouw website kan vertrouwen op een goede en betrouwbare hosting. Er is niks zo vervelend als jouw professionele website ineens uit de lucht is. Door middel van hosting wordt ervoor gezorgd dat jouw website verbonden is met internet. Om ervoor te zorgen dat jouw website altijd te bereiken is, regelen wij de hosting zelf. Een goede hosting zorgt bovendien voor een hoge score op Google.

Wij zorgen niet alleen voor de hosting van jouw website maar ook voor het registreren van de domeinnaam. De keuze hiervan is eveneens belangrijk voor de vindbaarheid in Google. Bij een domeinnaam behoren een aantal e-mailadressen waarin dezelfde naam is verwerkt.

hosting logo

Technische ondersteuning

Wanneer je problemen hebt met bijvoorbeeld je website, plugins of foutmeldingen, kun je met jouw vragen bij ons terecht. Wij geven je advies en ondersteunen je met onder andere informatie en filmpjes die op onze website terug zijn te vinden.

E-mail

Er bestaan verschillende programma’s waarmee je je mail kunt beheren. Bijvoorbeeld; Microsoft Outlook, Apple mail of Gmail app. Heb je onze hulp nodig bij het instellen van een nieuw e-mailadres of heb je problemen met het lezen of versturen van mail? Neem dan contact op met onze online helpdesk.

Updates & Backups

Elke website heeft onderhoud nodig. Er worden namelijk continu plugins of thema’s veranderd die door middel van updates moeten worden bijgewerkt. Deze updates zijn nodig om de website goed te kunnen laten functioneren of kunnen er in het ergst geval kwaadwillenden jouw website betreden.

Online helpdesk

Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen bij vragen of onverwachte problemen. Onze klantenservice is per mail of telefonisch te bereiken. Wanneer je liever via sociale media contact met ons opneemt, kan dat via Whatsapp of de messenger van Facebook.

Je website bij ons onderbrengen of heb je technische ondersteuning nodig?